Advertisement

Muğla'da Deprem / Mugla Da Deprem - 22 ocak 2019 salı 23:30.

Muğla'da Deprem / Mugla Da Deprem - 22 ocak 2019 salı 23:30.. İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi. Son depremleri görebilmek için yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzdan wap.depremizle.com. Muğla açıklarında saat 01:31'de meydana gelen deprem ege bölgesi'nin çok sayıda şehrinde hissedildi ve vatandaşları korkuttu. Geçen çarşamba akşamı da muğla'nın ula i̇lçesi'nde merkez üssü kırsal arıcılar mahallesi olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Muğla açıklarında meydana gelen deprem tüm ege'de hissedildi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Giriş:23 temmuz 2017 00:10 güncelleme:01 mayıs 2021. İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi. 22 ocak 2019 salı 23:30. Sorusuna yanıt ararken kandilli rasathanesi'nden beklenen açıklama.

Son Dakika Mugla Da 3 6 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haberleri Milliyet
Son Dakika Mugla Da 3 6 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haberleri Milliyet from i2.milimaj.com
Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'na (afad) göre. Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Muğla'da deprem olduğu bilgisi afad yetkilileri tarafından paylaşıldı. Geçen çarşamba akşamı da muğla'nın ula i̇lçesi'nde merkez üssü kırsal arıcılar mahallesi olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Depremin en şiddetli hissedildiği bodrum'da binlerce kişi sokaklara dökülürken, şu ana kadar herhangi bir can kaybı olmadığı açıklandı. Muğla 'nın ula ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can ve mal kaybına neden olmazken. Kandilli verilerine göre muğlada 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da.

Muğla'da deprem olduğu bilgisi afad yetkilileri tarafından paylaşıldı. Muğla'da yaşanan son depremle ilgili ayrıntılar belli oldu. Muğla'nın ula ilçesinde 5 şiddetinde deprem meydana geldi. Vatandaş muğla'da yine deprem mi oldu şiddeti kaç merkez üssü neresi? Muğla bodrum açıklarında 4.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Sorusuna yanıt ararken kandilli rasathanesi'nden beklenen açıklama. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in karaburun ilçesi. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde richter ölçeğine göre saat 00.49'da 5.1 büyüklüğünde depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi. Geçen çarşamba akşamı da muğla'nın ula i̇lçesi'nde merkez üssü kırsal arıcılar mahallesi olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı!

Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! Muğla valisi esengül civelek, ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi. 22 ocak 2019 salı 23:30. Depremin ardından muğla valisi civelek an itibarıyla ilçede herhangi bir olumsuzluk muğla valisi esengül civelek, ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk. Muğla'nın ula ilçesinde bu sabah saat 05.24'te richter ölçeği'ne göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Depremler Mugla Da Deprem Sokaga Doktu Depremin Buyuklugu Ne Kadar Merkez Ussu Neresi Sozcu Gazetesi
Son Depremler Mugla Da Deprem Sokaga Doktu Depremin Buyuklugu Ne Kadar Merkez Ussu Neresi Sozcu Gazetesi from i.sozcu.com.tr
Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Vatandaş muğla'da yine deprem mi oldu şiddeti kaç merkez üssü neresi? Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi. Deprem muğla'nın çevre ilçelerinde aydın'ın bozdoğan ve çevresinde de hissedilirken depremde. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı verilerine göre, bugün saat 16.50'de, merkez üssü muğla'nın ula ilçesi. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde gece saatlerinde richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde deprem meydana yerin 12.19 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, ula ilçesinin yanı sıra kent merkezi ve. Türkiye'de meydana gelen son depremleri ve muğla'daki depremden son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. Geçen çarşamba akşamı da muğla'nın ula i̇lçesi'nde merkez üssü kırsal arıcılar mahallesi olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler.

Muğla açıklarında saat 01:31'de meydana gelen deprem ege bölgesi'nin çok sayıda şehrinde hissedildi ve vatandaşları korkuttu. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli verilerine göre muğlada 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde gece saatlerinde richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde deprem meydana yerin 12.19 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, ula ilçesinin yanı sıra kent merkezi ve. Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Muğla açıklarında meydana gelen deprem tüm ege'de hissedildi. Muğla'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Geçen çarşamba akşamı da muğla'nın ula i̇lçesi'nde merkez üssü kırsal arıcılar mahallesi olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı verilerine göre, bugün saat 16.50'de, merkez üssü muğla'nın ula ilçesi. Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi. Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, muğla'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Türkiye'de meydana gelen son depremleri ve muğla'daki depremden son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. Deprem ilde kısa süreli paniğe neden oldu. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 22 ocak 2019 salı 23:30.

Son Dakika Mugla Da Korkutan Deprem Son Dakika Haber
Son Dakika Mugla Da Korkutan Deprem Son Dakika Haber from i4.hurimg.com
Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in karaburun ilçesi. Vatandaş muğla'da yine deprem mi oldu şiddeti kaç merkez üssü neresi? Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünün verilerine göre muğla'nın ula ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! Kandilli verilerine göre muğlada 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde gece saatlerinde richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde deprem meydana yerin 12.19 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, ula ilçesinin yanı sıra kent merkezi ve. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, muğla'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerin 12.19 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, ula ilçesinin yanı sıra kent.

Muğla'nın ula ilçesinde bu sabah saat 05.24'te richter ölçeği'ne göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde gece saatlerinde richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından saat 01.45'e kadar büyüklükleri 1.3. Depremin şiddetiyle birlikte oluşan sarsıntı, muğla merkez, menteşe ve marmaris ilçelerinde de hissedildi. Yerin 12.19 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, ula ilçesinin yanı sıra kent. Sorusuna yanıt ararken kandilli rasathanesi'nden beklenen açıklama. Vatandaş muğla'da yine deprem mi oldu şiddeti kaç merkez üssü neresi? Muğla valisi esengül civelek, ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son depremleri görebilmek için yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzdan wap.depremizle.com. Muğla'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Geçen çarşamba akşamı da muğla'nın ula i̇lçesi'nde merkez üssü kırsal arıcılar mahallesi olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 1219 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, ula ilçesinin yanı sıra kent muğla deprem. Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi.

Posting Komentar

0 Komentar